Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Sunday, March 6, 2011

Contact Me

Kalau ade ape-ape pertanyaan tentang ape yang telah saya cerita kan di blog ni...anda boleh contact saya dengan meninggalkan email anda pada komen entry ini dan saya akan email anda sepantas yang mungkin..

kalau nak kenal-kenal pon boleh juga email saya..saya sangat mengalu-alukannya..seronok dapat kawan baru..hehe :)

thank you!!
Yummy Mummy

13 comments:

PUANSTOBERI said...

meh la ber emel dgn kak stoberi :D

cikstoberi@gmail.com

tehehehhehe...

hikari said...
This comment has been removed by the author.
eimma's said...

ok..jap kak stoberi nak email..:))

hikari : ade nampak entri?

zainab zack said...

salam...saya juga pesakit endometriosis......saya juga sedg berusaha untuk next baby....2nd....harap kita sama2 berjaya.....

zainab zack said...

awak takda facebook ker....bole add...saya punya fb ..zainab zack....

eimma's said...

insyaAllah..hehe

saya check nama tu ade byk pulak...

meh lar email..hehehe

noor shazlina said...

Asslamualaikum, awak. saya nak berkenalan dgn awak. masalah kita hadapi ini lebih kurangje awak. harap dgn perkenalan ini, dapat kita bertukar fikiran dan saling bantu-membantu. ni email saya

shazlina_3783@yahoo.co.uk

harap awak dapat email saya ni...

noor shazlina said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

email me dear... im havin pcos juga.. s.adibah87@gmail.com

Purple Henshin said...
This comment has been removed by the author.
Purple Henshin said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Sy pun pcos, bole la sy bertanya or share knowledge dgn awak

Email:euonix@yahoo.com

iwannabeumie said...

kalau sudi emel la akak yer..akak TTC dah lebih 6 tahun..doakan akak pula ye..

iwannabeumie@gmail.com

-umie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena