Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Friday, January 20, 2012

Assalamualaikum

Assalamualaikum kawan2,

Alhamdulillah..tiba pula masa saya.. doc dah sah kan..lebih kurang 6weeks sekarang ni..semoga Allah berkati perjalanan hambanya yang kecil di dalam tubuh ini..amin

See ya

Assalamualaikum :)

22 comments:

yannie bunny said...

Waalaikumussalam.
Alhamdulillah. tahniah! ;) semoga selamat segalanya. amin.

aisyah said...

Alhamdulillah.. Tahniah!
semoga baik2 saja..

kita lebih kurang je lah ye..

Mamanurin said...

alhamdulillah!!!! moga sentiasadlm rahmat Allah. Doakan mama pula yer

Wiyah said...

wah....tahniah rezeki tahun baru,, alhamdulillah termakbul sudah doa kalian...take care yer! ;-)..happy for u

Nur Qaseh said...

Tahniah awak..alhamdulillah...jaga diri, jaga kesihatan n baby ye...

X sabar saya nak merasa detik2 indah mcm awak ni.. doakan saya ye :)

sweet tooth said...

Congratulation! I'll pray for you :-)

Bouncing and Cherubic said...

Alhamdulillah..moga selamat semuanya..tahniah juga..kami sentiasa doakan kamu..doakan kami juga supaya dapat mengikuti jejak langkahmu

Mar said...

Tahniah. Jaga diri baik2. Happy for you dear :)

Nadiah said...

Congrate dear,semoga selamat semua. Do take care ya..

eKa said...

tahniah!!!! nanti share tips ok

PhatLady said...

Alhamdulillah tumpang gembira, dalam masa bersedih sbb memikirkan bila pulak turn saya..

rasa teruja pun ade sbb saya pun doc diagnose ade PCOS & bila search pasal PCOS rasa down giler2... rasa mcm peluang nak ade baby sendiri ibarat di hujung tanduk..

ade amik ape3 treatment ker..? klu ade, share klu x keberatan or email kat phatlady80@gmail.com,

thanks ;)

PUANSTOBERI said...

Tahniah Ema :)

Mrs D said...

Alhamdulillah..tahniah..moga dipermudahkan segalanya yer..take care ;)

Mrs Sweet said...

salam..
alhamdulillah dan tahniah..
t8 care ya, besnye :-)

puteri211079 said...

Wa'alaikumusalam...

Congratz ye Eimma...semoga M2B selamat hendaknya....doa2kan utk rakan2 TTC yg lain jugak yer...

ILY said...

Alhamdulillah. Congrats eimma. Ily doakan semuanya berjalan lancar. Takecare dear ;)

Myself said...

alhamduillahh..congrats dear.i'm so happy for u..moga2 semuanya selamat...amin!

Nia said...

Syukur alhamdulillah...tahniah ya...i'm so happy for you

Siti said...

Wa'alaikumsalam Emma,
Subhanallah, tahniah3x!!...
last post haritu 'berehat'..
tapi alhamdulillah sudah sampai rezeki Emma..jaga diri baik2 ye..
nanti kalau ada masa, cerita lah kat kitaorang yang masih ttc ni, mudah2an dapat diamalkan dan dapat ikut jejak Emma pulak :-)
doakan kami semua ye..congrats again!!...

wanie amerie said...

tahniah dear..i'll pray 4 u .. take care!

dayu said...

Tahniah dear... doa2kan untuk kami yang belum dapat rezeki Allah kurniakan seperti kamu....

Lady Mira said...

Alhamdullillah... tahniah! jaga diri yeks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena