Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Tuesday, June 21, 2011

jeles jeles jelesssss

memula tak mo layan perasaan sangat...taksuka layan perasaan tak elok ni

tapi rasa macam dah tak tahan tengok baby cousin..rasa macam..ahhh senang nyer dia nak mengandung..masa memula dia kawen siap bangga bagitau dia planning..then bila dia tak terasa nak planning..senang Allah bagi rezeki kat dia..nape orang yang nak sangat2 tak dapat senang2..nape orang yang macam tu senang2 je dapat..

kenapa kenapa kenapa..

lepas tu plak memikirkan raya nanti nak beraya umah orang..rasa muka ni tebal 10 inch sebab tak mengandung lagi..muka orang tgk kita lagilah kan..macam haremm kadang tu..macam kita ni mandul..macam kita ni langsung takbleh beranak..mcam takmampu nak bg anak kat laki

eii..kenapa sakit hati sangat ni mummy..

14 comments:

E K A said...

hm..saya pun tgh rasa apa yg awk rasa skang...kdg2 rasa cam takut je bila dah nak sambut posa ni..tak blk kg kan merajuk pulak org tua

hanidatul shatira said...

yups...perasaan yang sama
rasa macam tanak balik kampung
even baru pon kawen
ramai geng n kazen yang kawen afta me dah preggy
sume makcik2 dok call tanya2
bila nak bersaing la bagai
stesssssssssssssssssss

AniE said...

Mummy:
sedey la mummy ceciter....
uaaa waaa takutla sedey2 ni...
Mummy jgan sedey-sedey ye,
nanti amie pun terharu same....

senyum...senyum....senyummm....=)
huhuuuuu...raya nanti moga kita semua murah rezki n ade berita gembira, supaya kita semua tak sedey...sob sob....

Pn.Leeda said...

saya siap set thn ni x nak beraya langsung OK. xtau la mcmn feedback hubby n mentua nnt. fmly sy no hal punya..sbb last year amat remuk dlm ht ni bila nk menjawab semua soklan maut tuh.

Salmi Khairil said...

kita pun sedey gak arie nie dpt tau dua org mbr opis pregnant...(bukan menidakkkan rezekiNya)..sedey memikirkan diri sendiri.
sorg tu baru kawin 2 bulan lepas
yang sorang lagi kawin lebih kurang sama ngan kita dh masuk anak kedua...huahuahuaaaaa

honeylily said...

tu la...siap taun ni dah paln tak nak balik raya..nak g holiday tenangkan hati.. daripada nak beraya tapi menyakitkan hati..boleh tak?

Azizah a.k.a N.a.z said...

juga menghadapi masalah yg sama..
salam perkenalan..saya TTC juga.. :P

AkUiStInI3 said...

blum lagi nak raya org dah bz2 tnya..nnt masa raya mesti jadi kebal telinga dgr pertanyaan dorang kan..x pelah. kita sabar je la yer kwan2..hari ni hari kita, entah esok2 hari dorang pulak..

p/s: stiap kejadian pasti ada hikmahnyer..:)

mahujadiibu said...

sabo ye eimma..anak tu anugerah tuhan.kadangkala tuhan bg rezeki tu kejap tetiba bila2 masa dia tarik balik..sabo ye eimma..mcm akak skrg 50-50.kita bukan mandul.cuma belum masanya lagi.be strong ye sis..

MaMaNuRiN said...

huhuhhu jeles mmg jeles, perasaan tu mmg tak boleh lari..uhhh mama pun dah kena last week masa adik mama kawin, jenuh nak jawab soalan padahal, dah pernah tanya dah, ada yg buat2 lupa, mama pernah ada anak..arggg sakit jiwa woooo mummy, siap menangisclagi malam tu sebab sakit hati punyer pasal

Mama Gee said...

salam ziarah....
hanya yg melaluinyaa sja yg memahami...
mama pun tgh cuba dptkan 2nd baby melalui perkahwinan ke 2 ni...dan setahun nikah...tp lun ada tanda2...org2 pun dh bising tya pasal tu...rs nk gam je mulut derang tu...huhu

Anonymous said...

Salam,
Saya pn malas nak p knduri kndara trutama sblah suami sb trasa rndh diri sesgt. Tak tau nk bt mcmana lagi, byk sgt usaha dh bt tp msh x de rzeki. Moga Allah memakbulkn doa sya utk dptkn zuriat...Amin

debu86 said...

ni link 'doa utk dapat zuriat'...
http://hamidarshat6.blogspot.com/2011/01/doa-untuk-dapat-zuriat.html

semoga Allah mudahkan rezeki kita semua :)hepi2 ya..

yummy mummy said...

korang...xsempat nak balas satu2..thanks ye sudi datang..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena