Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Wednesday, June 8, 2011

apdet lagi

CD 27 arini

tengahari tadi period datang..ingat lepas balik dari kampung esok2 pagi nak check UPT
tak sempat check pon
tetiba arini dah muncul kawan kite ni

perasaan bercampor duk pikir mana silapnya
sedih pon ya jugak
tapi apa kan daya..sobsob..belom sampai waktunya lagi

esok appointment ngan Dr Ratna kat PMC lagi..
tapi kali ni nak mintak makan clomid je..

kesian hubby nak bayar mahal2..injection tu mahal dari clomid
lagipon nak masuk rumah baru dan pulak bulan ni kena renew roadtax
takmo bebankan dia sangat

kesian kadang2 tu..
ade ajak dia p LPPKN sebab kos sana murah sikit rasanya la kan..

tapi dia takde masa nak pi sana
PMC tu senang..malam-malam pas balik keja kitorang leh pi sesama

tu je lah apdet kali ni

See ya

Assalamualaikum :)

3 comments:

AniE said...

Lum rezki...
xpe...Insyaallah,
saya Aminkan untuk semua...

AkUiStInI3 said...

at least korang rasa jugak berdebar sbb x dtg period lagi. tp sy asik spotting jer. malas tul lah..

x pe..nnt try lagi k. InsyaAllah akan ada rezeki lepas ni untuk kita smua. Aaminn

yummy mummy said...

anie : tu la..belom sampai rezeki lagi..insyaAllah nnt ade lah tu kan :)

akuistini3 : insyaAllah

dah jumpa gynae x?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena