Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Thursday, November 24, 2011

pap smear

baru sekejap tadi buat appointment ngan klinik dr hamid utk buat pap smear and free checkup, last sekali buat pap smear ade kot 2 taon lepas...lama dah tak buat ni..takot jugak kot ade apa2..


hopefully semua ok la :))

See ya

Assalamualaikum :)

6 comments:

LoVEaQshA said...

Insyallah sumenya lam keadn baik..
sy pn lst wat pap smear awl taon lps,pastu da xwat..

yannie bunny said...

sy br pegi buat smlm, 1st time. hehe. nervous nk tggu result lg 2 weeks. dh pikir mcm2 dlm kepala ni. haih. mntak simpang la. dr aimy tu baik sgt. awk blh tnya mcm2 kt dia, suma dia jawab dgn sabar n detail =)

kasihibu said...

salam dik lama menyepi akak rasa dlm fb pun macma tak ada, atau akak yg tak perasan
harap sihat dan semoga akan mendapat rezeki yg di nanti nanti..
ingat lagi pada semua geng geng SPM di WMC (,")

Anonymous said...

ape pakaian pakai buat pap smear?

Bouncing and Cherubic said...

InsyaAllah semua selamat..

Ada sepupu saya yang memang buat treatment dgn dr hamid arshat, Alhamdulillah rezeki dia berjaya akhirnya setelah 2 tahun menunggu

¥ãmdã said...

Salam...

Terima kasih kerana singgah di blog k yam. Jaga diri baik2 ye. Jangan bersedih dengan dugaan Allah ini. Bersangka baik lah dengan semuanya. Suatu hari jika Allah kata itu adalah rezeki kita, maka kita pasti akan dapatnya....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena