Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Monday, February 27, 2012

adakah EPO selamat


diculik dar blog drzubaidi

klik kalau nak bagi besor

link kat sini

See ya

Assalamualaikum :)

6 comments:

sahida said...

Masa beli EPO dulu, saya google ada baca juga tentang ni, so saya makan CD1-CD14je.. Tawakal je.

hanidatul shatira said...

owh....sib baik ritu ade terbaca kat mane ntah..lupe plak...EPO ni makan time before ovulation day je....

eKa said...

whoahohoho...berita yg memeranjatkan....btw thanx for sharing

PutriesNoora said...

ya Allah..sy baru makan epo bulan ni..and sekarang dah 10days after ovulate pun still makan...=(

Umaira + Umar said...

Really??
Saya belum pernah mkn lagi EPO. tp utk further action 4 conceive mmg ada plan nak beli dan makan. Syukur la awk share info ttg EPO ni..kalo tak saya makan man belasah jer...

Tapi pernah terbaca kat label botol EPO di farmasi tak da pulak dinyatakan seperti ini kan...kalo tak salah saya la...

papaYA said...

I've been taking EPO since puberty...
Bagi saya, sangat berkesan untuk kurangkan period pain.
Tak tahulah coincidence atau apa, masa start kerje, berhenti sekejap. then ambil semula dan makan dengan konsisten sebab pernah terbaca EPO boleh menambah mukus dalam rahim supaya sperm senang nak swim. and that time, I conceived.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena