Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Friday, September 16, 2011

semua barang dh dpt


baru ku tahu ngape ramai yg ngelat..hehehe..bangun pepagi check ni dulu..


benda alah ni memula xtau pakai..xnampak rupa bentuk yg dia ckp tu..lama2 baru la pasan..tp baru pakai 2 3 kali


yang ini paling tak suka tau..ngapa la depa ni suka sangat buat ubat besar besarrrrrr ahhh..bencinya nak makan..kadang rasa tersekat kat tekak..yg ni pn byk ngelat..sebab lupa..dia suh 3 bj sehari..banyak hari yg saya telan 2 biji je sehari..hantammmm...janji makan..hehe

oh rupanya ada side effects jugak bagi sengah orang..sejak makan fertalaid mmg saya kerap pening2..tp xpe..boleh tahan lg..dulu makan clomid xde rasa camni maybe sebab makan sebelom tido..fertilaid saya makan pagi ..kdg tghr..xpenah lg mkn malam..maybe saya kena try macam clomid jugak..makan sebelom tdo..tapi nak telan 3 biji sekali gus...hadoiii...mmg hazab betul la..clomid tu kecik2 comei jerr

see ya

Assalamualaikum :)

5 comments:

cikgu_azie said...

Tumpang lalu :)
Kat mane ek awk beli digital basal thermometr tu?aritu cari kt guardian,takde pun :(

Mrs.ShiZni said...

Alaaaa....jelesnye kat microscope kecit dia.... nak jugak....

eimma's said...

cikgu azie ; kat hamilshop.com

shizni...sila beliiiiii :))

Nia said...

microskop tu saya dah beli. komen? tak best la, tak reti nak baca waktu suburnya...sekarang benda alah tu dah bertahun terperuk dalam laci tu...huhuhu...

tapi saya berminat nak tanya pasal fertileaid tu...beli kat ne eh?

Rose Azima Abd Rahim said...

salam.. kat awak beli fertile focus tu yek?? mcm nk gune tu?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena