Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Friday, October 14, 2011

engkau dan aku

kawan saya rajin zikir..saya..tak pun..

kawan saya rajin makan ubat..saya tak pon..

kawan saya juga rajin buat solat sunat..saya tak..

kawan saya berjaya preggy..dan saya tidak!!!

itu lah perbezaan saya dengan dia

Allah bagi ujian supaya kita dekat dengan dia..tapi saya dapat ujian adakah saya makin dekat dengan dia.??

emosi terganggu betul sejak 2 3 hari ni..

See ya

Assalamualaikum :)

4 comments:

pnsusu said...

sabar..sabar...

usaha ye,,,,,cuba makin dekatkan diri dengan ALLAH...insyaallah yang pahit ada manisnya

Nana Aris said...

hye..visiting from ttc corner..skang pon nana try to be a better person..maybe Allah nak uji kite kan =)

Ezria said...

Salam, I'm visiting from TTC corner too.

Anonymous said...

Salam u, i suka dgn entry ni. fyi, i've been ur silent reader since couple months ago.i've been married for 4 years and within that period i never been conceived. alhamdulillah, mungkin keberkatan ramadhan lalu Allah beri anugerah ini. i still x percaya until this moment. my usaha is only 30% and i'm also not so good in terms of amal ibadah. i buat yg wajib je, yg sunat i mmg x berapa buat. tp i believed, Allah akan beri bila sampai waktunya.tp mungkin masa ramadhan lalu i cuba dekatkan diri dgn Nya.i rasa sebab tula Dia beri. I did IUI a month before ramadahan and i failed. then during ramadhan i took clomid.alhamdulillah Allah beri sedangkan before this dh brapa byk clomid i telan. moral of the story, bersabar lah.Hanya Dia yang tahu bila kita betul2 bersedia dan i still ingat during that ramadhan evertime the last sujud i'll doa 'Ya Allah, sekiranya Engkau merasakan aku dan suami ku telah bersedia menjadi seorg ibu dan ayah, Engkau kurniakanlah kami zuriat' dan doa nabi Ibrahim Robbihabli milladun ka zurriatan toyyiban innaka antassamiu' doa.i still remember.i just wanna share with u dear, no other agenda.gud luck dear and InsyaAllah your time will come.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena