Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Tuesday, April 24, 2012

gender

Assalamualaikum

kalau cerita pasal gender ni memang macam2 pendapat orang bagi..tapi yang rata2 bagi pendapat tu kebanyakan nya kata anak sulong elok lah lelaki..dapat jaga adik2 la..dapat tolong kita kalau dah kawen pon nanti lah..macam2 lagi lah

tapi tak mo banyak komen sebab semua nya sama saja..dah dapat anak pon kita dah rasa syukur sangat dah besar rahmat bagi kita apetah lagi nak memilih gender..malu nak mintak kat tuhan..macam2 mintak tapi amal ibadat buat sikit je.

so kalau orang bagitau gender perempuan tu cakap Alhamdulillah je la kan..tak jangan komen panjang2.. :P

so nak tau gender kah?

hehe

taraaaaaa...

gambar ni sweet kan

See ya

Assalamualaikum :)

9 comments:

Mummy Wanna Be said...

tahniah...beshnye dapat bby girl.... semoga keduanya sihat sehingga melahirkan amin

Mar said...

Girl la best. Jadi best friend maknya. Boleh diharap2 utk tolong2. Semoga selamat semuanya :-)

Little world said...

gender apa pon tak pa..asalakan bb sihat walafiat kan....
Moga Sihat Sokmo....

:)

PutriesNoora said...

kalau sy suka je girl!hehehe..xpe mana2 janji sihat sempurna..hope it will happen to me soon..amin..=)

♥ ROS ♥ said...

bagi ros xkisah kan laki atau ppuan... dpt pregnt pun dh syukur sgt.. kan2 :)

♥Nurul Honey♥ said...

congrats mummy!!!
teringat masa preggy .. alah bagai ingat girl.. rupa lelaki...
en. hasben xkisah tapi kalau lelaki 1st ok la.. but for me juga nak lelaki..bila scan lelaki .. bonus lah.. actually girl / boy xmenjadi persoalan.. janji selamat dan syukur boleh menikmati hidup sbg seorang wanita....
caiyok mummy.. waiting for gigirl coming soon!!

mahujadiibu said...

like like :)

Bakal Ibu said...

tahniah...suka sangat tengok baju2 baby girl yang berfesyen2.ada bunga2 ada ropol2.selamat berfesyen

prog muten said...

rm1/pc strip test upt pregnancy dan rm1.20 /pc opk kesuburan
email; lovidoobidoo@gmail.com
blogshop; http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/
sms:puan nor 0122723104

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena