Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Monday, May 16, 2011

dah start treatment

Assalamualaikum korang,

lama betul tak tengok segala apdet rakan-rakan yang lain..internet boleh bukak facebook je :P hehhe...sebab connection selow sesangat2..ni nak tukar kepada plan lain pulak..tapi tak beli lagi..apdet ni pon dari umah mak..tumpang tenet umah mak..tangan dah gedik2 sangat nak apdet..tapi masa dan keadaan tak mengizinkan chewahhhh..yo yo je...

saya dah start treament hari jumaat aritu..datang period je terus gi PMC...nampak nya tak dapat jugak pegi LPPKN sebab dah start keje baru kan..takpe la..mungkin ade hikmah nya..so masa pi jumaat aritu Dr Zarul dah bagi suntikan pertama dan dah ajar macam mana nak suntik diri sendiri...gila punya takut nak suntik diri sendiri tu..huuhu..dan paling malang nya pulak hubby balik kampung sebab ade menda nak kena setel sikit.makanya..terpaksa la suntik sendiri..kadang2 suh adik tolong suntik...dia pon memula takut...ye lah...selama ni org suntik amik darah pon tak berani nak tgk..ini kan nak suntik sendiri...eiyaiiii..tak dapek nak tolong

esok tengahari insyaAllah hubby sampai dari kampung..petang esok pi PMC lagi sebab nak amik lagi ubat...ubat tu kena suntik 8 hari..hari ni dah ari ke empat..Dr Zarul bagi stock 4 hari je...lepas tu kena datang balik tambah..

ok la..till then yaww..

See ya

Assalamualaikum :)

4 comments:

Fika Ashikin said...

ehh ubat yg suntik tu utk apa eh..awk nk buat iui ke?

Yummy Mummy said...

kira ubat subur..tapi bukan nama clomid..dia tulis IU..

saya tak cadang nak buat IUI lagi

MaMaNuRiN said...

good luck

Haniz Zulfadli said...

Hye kak.. Suntikan ape ye tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena