Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Thursday, May 26, 2011

macam2 pikir

payah jugak ni sebenarnya..bila dah start treatment ni macam2 harapan kita harap kan..patu dah mula berangan macam2..tu yang payah jugak tu..

siap perasan dah bawak perut lagi tuh..hahaha...tak boleh jadi gini..mau sewel lama2..

rasanya memang tinggi harapan kami kali ni..

satu lagi duk risau sperm tak pi tempat yang sebetulnya..patu cane kalau tengah betul2 subur kami tak ML..macam2 ohhh pikir..pening ah risau kan macam2..sebenarnya nak buat rileks..tapi tak dapat lah..buat buat boleh lah..tapi betul2 nak kata rileks tu???....huhu

See ya

Assalamualaikum :)

3 comments:

hikari said...

hehe... saya pernah mengalaminya... memang penyakit kot bg yg TTC ni..hehe.. try la beriadah.. release stress...

ummi said...

ummi rasa berangan tu mmg normal kot.hhihih..kadang2 elok sbb it keep us in high spirit...tp yg tak elok tu kalau terlalu berharap huhuh....emm mummy buat iui ke??

yummy mummy said...

hikari..nak bercuti2 pon timing tak betul..hubby tak leh nak mintak cuti

ummi..mummy tak buat IUI lagi..buat secara biasa dulu sebba hubby nak try biasa dulu..after dis kalau tak de ape2 mungkin go for IUI :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena