Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Sunday, May 29, 2011

hampa

hampa sangat..salah sendiri..salah yang selalu sangat dibuat.

silap tarikh appointment..sepatutnya hari khamis lepas..memang mati-mati ingat jumaat..bila nak pi teringat nak tengok balik date appointment..zassssss...khamis patutnya..dah jumaat pon dia tak bukak klinik dia

ya Ampun....

memang excited sangat nak pi syifa alhidayah tu...buat appointment aritu bulan 4 tak silap...dah tiba masa silap tengok tarikh..so nak kena buat appointment lain lah nampak gayanya..

sobsob..sedihhhhhh


See ya

Assalamualaikum :)

5 comments:

PUANSTOBERI said...

oh ni yg appmt yg ema buat da lama tu yer. alamak ai..tkpe la..kut kali ni cpt sket leh dpt appmt lain kan.

MaMaNuRiN said...

laaaaa..mamanurin selalu setting kat hp date appointmet and mmg sgt membantu

Anonymous said...

Salam,boleh sy tahu adakah syifa al hidayah ni perubatan Islam sama dgn mcm darus syifa tu?

~S~ said...

erm, cube try pegi darul syifa plak. tk pun kan, dekat belakang balai polis gombak, ade pusat perubatan islam gak, under ustz hassan ali.

aku pun tingin nk pegi, but hubby tamo. huhu

yummy mummy said...

kak reenn..sedih jugakkkkkkk...hehe :)

mamanurin..thks for the advice..mmg pasnih kena buh lam hp...rasa diri sendiri dugguh tutttttt :P

anony : yup..absolutely :D

S : thks..pas pi syifa alhidayah bleh try yg tu..aku suka perubatan cara islam ni sebab menggunakan ayat alquran

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena