Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Wednesday, May 4, 2011

ya Ampunnnnn

lama nyerrr tak apdet...last week balik kg..kalau balik kampung jgn harap la nak tengok blog bagai kan..arini baru la menjengah rakan2 TTC ..fuhh..byk cerita ketinggalan ropanya..

ade yang sempat tinggal jejak..ade yang tak sempat sebab kalau bukak blog sekali spoloh haaa...jenuh nak tunggu loading..

period ku masih tak kunjung tiba..jangan la panjang2 sangat ye period..lotih nak nunggu ni..nak jumpa doc cecepat..kalau nak jumpa doc bagi turun period boleh..cuba lagi suka dia datang secara natural..tak mo paksa2 dia

bila baca blog rakan2 lain ade yang try BBT..sebenarnya dah lama tau pasal BBT ni..tapi penah baca satu buku tu BBT ni sesuai untuk yang period dia tetap je..period yang tunggang langgang macam saya ni tak sesuai...so hasrat nak guna BBT terpaksa di rubber dalam kepala...hehe

See ya

Assalamualaikum :)

2 comments:

PUANSTOBERI said...

oh. ptt lama tak napak kat blog, kat FB. hik hik :D

hikari said...

la.. betui ke period tak stabil payah nak buat BBT ..ish penat je buat hrtu.. :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena