Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Tuesday, April 19, 2011

berdiam untuk seketika..maybe?

kurang sikit apdet lately sebab tak de ambil ape-ape treatment lagi..so tak banyak yang boleh di ceritakan

sekarang menunggu bulan datang..arini dah ari ke 19..harap2 bulan ni jangan lah bulan panjang..sebab nak follow up kat LPPKN..

diet masih di terus seperti biasa..cuma macam awal-awal diet saya takot nak makan nasi..tapi now ni ade la makan sikit tapi tak banyak..hubby pesan kalau hati tak senang pon sistem badan boleh kacau..ok la..sekarang buat biasa2 je cuma makanan kena control sikit...hubby pon memang control kalori yang dia amik..saya pulak makan menda yang banyak fiber..

nak kata mengharap dengan diet ni tidak jugak..at least both of us amalkan pemakanan yang sihat kan...

see Ya

Assalamualaikum :)

3 comments:

PuaN su SU said...

jommm...mari kita berdiet

PUANSTOBERI said...

waalaikumsalam...

gud..gud... makan yg sihat2 saja yer.. kak ni je yg makan ntah hapa2 lagi..tak serik2. tehehehh

yummy mummy said...

su su : hehehe..mariii

kak reen : risau takot makin worst

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena