Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Thursday, April 21, 2011

Permulaan

ni saya pulak nak cerita permulaan yang mula-mula sekali boleh dapat geng TTC ni

walaupon baru kenal dalam beberapa minggu ni...rasa macam dah close dengan mereka mereka itu..yang tua dah rasa macam kakak sendiri, yang muda macam adik..yang sebaya macam best friend!

Alhamdulillah..

pada mula nya saya buat blog dekat wordpress, blog link tu lebih kurang norazjourney.wordpress.com (jangan cari dah link ni..dah takde pon)..masa saya bukak wordpress tu memang ingat untuk catatan baca sendiri je..saja suka-suka nak tulis tentang apa yang dah saya buat untuk TTC ni...bila dah lama tak update saya nampak ade orang komen..orang tu adalah dari blog ni :)

start dari situ saya nekad nak buat blog TTC dan nak cari rakan-rakan yang senasib ngan saya...saya bukak blog sebab wordpress ni macam payah sikit..hehe...dari blog sahabat tadi saya berjumpa dengan blog-blog yang lain...dari blog-blog yang lain saya loncat ke blog yang lain..bila dah loncat meloncat tu memang banyak link yang saya dapat..bila saya dapat link mereka tu saya memperkenal kan diri saya..supaya dapat kenal antara satu sama lain

sejak dari tu kawan-kawan TTC pon makin ramai kat sini..rasanya lagi syok macam ni dari dekat forum..hehe

nak ucapkan time kasih gak pada yang sudi follow blog saya..jangan lah segan silu tinggalkan link blog korang kat shoutbox..boleh kita kenal-kenal..dapat baca pengalaman masing-masing..moga dapat info dari pengalaman anda-anda semua :)


See ya

Assalamualaikum :)

9 comments:

AkUiStInI3 said...

saya pon suka ada geng2 ttc ni..rasa terbela sbb ada jugak kawan2 yg sama2 berharung dengan kita..ada tempat kita nak share mslh kita..ada tmpt nak mengadu domba..n masing2 boleh support n comfort each other kan..sy doakan geng2 ttc akan berjaya hamil..Aamiin ya Rabbal Alamin..Aaminn..InsyaAllah.

yatt said...

sorry nak tanya TTC ni apa ye? saya follow blog ni bila n tgk bnyk blog yg senasib sama dengan saya..

Fika Ashikin said...

waa...saye jugak..sronok sgt dpt kenal ngan geng2 ttc suma..bole jugak bertukar2 pengalaman kan..hrp perkenalan kita semua tdk trhenti di sini saja :)

mahujadiibu said...

YELA IMA...AKAK XSUKA KAT FORUM.KOMEN2 XDE RESPON.HIHHI

papaYA said...

It's like a support group kan?

Tapi bila salah sorang dah preggy, adakah kita akan masih berkawan secara maya lagi??

yummy mummy said...

akustini : insyaAllah..kita semua akan berjaya nnt :)

yatt : trying to concieve :) thanks sudi follow

fika : harapan saya juga..hugs untuk korang semua

kak juli : meh join sini..hehe

papaya : insyaAllah..friendship never end :)

Lady Mira said...

papaya - yes... insyaAllah!

Irtiyah said...

Salam

Alhamdulillah. Rasa bersemangat bila ada kawan2 TTC ni. Semoga terus tabah semua.

dan...

terimalah award dari saya :) http://irtiyah.blogspot.com/2011/06/award-istimewa-untuk-rakan-ttc.html

yummy mummy said...

insyaAllah

tq..baru je amik award tu :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena