Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Wednesday, April 20, 2011

nak keje

saya nak keje sebenarnya..hubby dah bagi green light..saya cakap selagi ade kudrat dan daya..dan sementara kita takde anak lagi..bagi lah saya keje..kalau dah ade nanti saya benti la..tengok anak puas2..kihkih..lagipun boleh jugak simpan duit sesikit..buat pi berjalan2 ataupon pi spital...bukan nye singgit 2 nak buat rawatan tu..mahal jugak..at least boleh bantu sikit2 mana yang patut..

tapi bila pikir nak keje..tingat pulak susah nak pi spital sebab keje kan....aiya..kompius2..kena kerja ke tak camnih..kalau kerja..kena tangguh lagi la kes kat LPPKN tu..

See ya

Assalamualaikum :)

2 comments:

*AniE* said...

erm...saya pun same, mase baru-baru kawin ari2 ok lagi, tapi bile da lame2 terasa boring..Lain la ade anak, ble layan2 kan ...=)

Yummy Mummy said...

tu la..boring jugak ni...huhhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena