Semoga Allah permudahkan segalanya.....

Wednesday, April 6, 2011

thinking..hmm

semalam setelah berbincang panjang lebar dengan hubby..nak mintak dia nak try kat LPPKN pulak..sebab aritu pi PMC tak dapat berita gembira..mana tau kalau pi LPPKN ni lain cerita ke kan..

memula hubby macam takmo tukar sebab dia malas nak layan isteri dia yang banyak songeh ni sekejap sana sekejap sini

tapi setelah dipujuk-pujuk akhirnya dapatttt jugak tukar..tapi dah siap pesan kalau ape-ape jadi misal la doctor tak de lagi ataupon kena tukar doctor atau pon orang situ tak best ke..jangan duk buat muka dia kata..huhuhu..baik laaaaahhhhh

tapi diam tak diam pon risau gak ni kot pi sana lain plak citer..haiyaaaa...

semalam jugak hubby cakap yang sebenarnya dia tak suka proses IUI or IVf or whatsoever...dia cakap macam tak natural menda tu..kita di lahirkan sebagai winner..u know what i mean?..hmmm...macam dalam banyak2 sperm yang berlumba nak ke ovum..sperm yang menang itu adalah kita yang telah dilahirkan di dunia

tapi apa boleh buat wahai suami ku...kalau isteri mu ini mudah untuk memberi kan zuriat kepada mu..kita tak perlu bersusah payah macam ni..sobsob...

tapi jugak explain dekat dia..walau macam mana pon kalau dah semua cara kita dah guna..nak taknak kita kena guna jugak cara tu...

hmmmm!!


till then :)

9 comments:

Joy said...

all the best..yg penting jgn putus asa ;)

eimma's said...

insyaAllah...tq joy ! :)

bettyshah said...

saya doakan yg terbaik tuk eimma.insyaallah akan temui kejayaan lambat atau cepat tu sume kuasa Allah swt.sama2 la kita berjuang tuk mendapatkan per yg kita impikan.

Yummy Mummy said...

tq bet :)

bettyshah said...

sama2...

papaYA said...

2 minggu lepas, seorang wanita berumur 46 tahun telah melahirkan anak kembar di sebuah hospital di Kelantan. They've been married for 26 years (kahwin muda) and was told years and years ago that they couldn't have children. But Allah is great, He gave them not one but 2 after 26 years.

Let's not give up dear friends :)

Yummy Mummy said...

tq :)

E K A said...

akak ulang alik dr png ke lppkn ke.setau eka lppkn ni kat kl kan.tul tak.eka pun tingin nak bt.tp tu la.eka kat sarawak...cuti hujung thn kot dpt buat itu ini

Yummy Mummy said...

aah kat KL ..ulang alik je..

LPPKN ngan private beza tak banyak mana sangat lah eka..eka try pi private kat sana dulu macam mana

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Powered by Blogger.

© My JOurNeY tO bE A MOmmY, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena